top of page
Search

Pet razloga zašto da svoj stari akumulator zamenite novim Power max akumulatorom

Power max akumulatori važe za akumulatore srednje klase, za koje se kupci često odlučuju zbog njihove atraktivne cene. Dalje u tesktu videćete glavne prednosti ovih akumulatora.


1. Najbolji odnos cene i kvaliteta – Ukoliko guglate po „netu“ ili pitate nekoga ko se „razume“ u akumulatore koja je glavna prednost Power max akumulatora, sigurni smo da ćete dobiti odgovor „za taj novac nema boljeg akumulatora“.


U potpunosti se slažemo, iako se radi o akumulatorima srednje klase oni zaista poseduju odličan odnos pouzdanosti, performansi, kvaliteta i cene. Kada pogledamo materijale koji se koriste i sam proces proizvodnje ovih akumulatora nekada se i sami zapitamo kako sve to spakuju u tako malu cenu.


2. Poseduju ekspandiranu Ca-Ca ploču – Akumulatori poseduju Ca-Ca ploču, što im omogućava dug vek trajanja i izdržljivost čak i u najtežim uslovima eksploatacije.


Upotrebom džepne separacije, akumulatori Power-Max postižu velike startne struje i imaju povećan kapacitet što znači neometan rad vozila u svim uslovima.


Upotreba ovakve tehnologije izrade zajedno sa pažljivo odabranom konstrukcijom i načinom pričvršćivanja ploča, obezbeđuje savršeno funkcionisanje i u slučajevima povećanih vibracija i velikih opterećenja.



3. Poseduju serije akumulatora za svaki tip vozila – Ovi akumulatori proizvode se u pet različitih serija koje su prilagođene za svaki tip vozila i radnih mašina:


  • Power-Max Pro serija – sa povećanom startnom strujom, za vozila srednje opremljenosti od 5 do 15 godina starosti. Dostupno u kapacitetima od 44 do 100Ah. Proizvođač Exide Technologies, EU.

  • Power-Max serija – standardna serija akumulatora sa prosečnim karakteristikama, sa povećanim kapacitetom za vozila bez puno dodatne opreme i koja se redovno voze. Dostupno u kapacitetima od 45Ah do 220Ah. Proizvođač Vipiemme Srl. EU.

  • Power-Max Asia – Specijalni modeli Power-Max akumulatora za Azijska vozila sa uskim klemnama i dimenzijama. Za pojedine modele vozila marke Toyota, Honda, Suzuki, Mazda…itd. Dostupno u veličinama od 40Ah do 100Ah. Integrisano „magično oko“ za brzu kontrolu stanja akumulatora.

  • Power-Max Agri serija – Vanserijski modeli akumulatora za radne mašine, travokosačice, traktore…itd.

  • Power-Max Eco serija – najekonomičnija klasa akumulatora za putnička vozila starije generacije, sa minimalnom opremom. U ponudi veličine od 45Ah do 135Ah.


4. Power max akumulatori su zapravo Exide akumu


latori – Većina kupaca kada razmišlja o kupovini Power max akumulatora, neodlučna je iz razloga što to nisu premium akumulatori.


Ipak kada se malo bolje informišu i shvate da su to zapravo Exide akumulatori koji se proizvode u Italiji i rebrendirani su za naše tržište, shvataju da nema razloga da ne kupe ovako dobar akumulator po odličnoj ceni.

5. Garancija – Na Power max akumulatore, Mobilna prodavnica akumulatora daje garanciju 25 meseci.


Ukoliko još uvek imate nedoumica koji akumulator je idealan za vašeg ljubimca, pozovite Igora iz Mobilne prodavnice akumulatora na broj telefona +38164/228-29-29 i svaka dilema će biti otklonjena.

725 views0 comments

Recent Posts

See All

KADA ZAMENITI AKUMULATOR NA AUTOMOBILU?

Ne postoji jednostavan odgovor na pitanje koliko će dugo trajati akumulator automobila. Međutim, moguće je ponuditi generalizacije zasnovane na godinama iskustva u industriji. Životni vek akumulator

bottom of page