top of page
Search

Rombat akumulatori

Prva asocijacija kada vam neko pomene Rumuniju u svetu motornih vozila sigurno je Dacia, kompanija koja proizvodi moderne automobile pristupačne što većem broju ljudi.


Međutim, postoji još jedna kompanija koja posluje podjednako dobro u svetu motornih vozila, Rombat.


Rombat je kompanija koja se bavi proizvodnjom akumulatora, osnovana je 1980. godine i ubrzo postaje lider u okruženju u svojoj branši.

Misija kompanije glasi: „Ulaganjem u zaposlene i traganjem za stalno povećanje kvaliteta naših proizvoda, nastojimo da ispunimo očekivanja svih naših kupaca, na nivou standarda proizvođača automobila“.


U svom poslovanju Rombat se fokusira na četiri stvari i to:


1. Kupci – Proizvodi kompanije su zasnovani na željama i potrebama kupaca i prilikom njihove primene moraju nadmašiti očekivanja kupaca.


2. Zaposleni – Ulaganjem u ljudske resurse obezbeđuju atraktivna, zdrava i bezbedna radna mesta.


3. Integritet – Promovišu odnose zasnovane na integritetu kako u svom timu, tako i sa svojim partnerima. Poštenje i moralne vrednosti neophodni su za izgradnju jake organizacije.


4. Zaštita životne sredine – Ekološki ciljevi kompanije su trenutno zahtevniji od zakonskih zahteva i čitav tim je posvećen njihovom stalnom unapređenju.


Karakteristike Rombat akumulatora:


· Kontinuirano livene Ca-Ca ploče

· Kompletno ojačan okvir ploče za +25% duži životni vek akumulatora

· Velika startna sposobnost i pouzdanost u svim vremeskim uslovima, i pored većeg broja startovanja motora

· Ekstremno visoka snaga pri hladnom pokretanju (+30%)

· Potpuno “Zaliveni” akumulator sa Duplex poklopcem

· Ugrađeno „magično oko“ za brzu kontrolu stanja akumulatora

· Lavirintni sistem protiv nagomilavanja gasova i za prevenciju moguće eksplozije

· Premium proizvod

· U potpunosti bez održavanja



Rombat svoje akumulatore najčešće plasira u Italiju, Francusku i Nemačku i upravo su ovi akumulatori često prva, fabrička ugradnja u mnogim vozilima.


Mobilna prodavnica akumulatora od 2017. godine za vas u ponudi ima Rombat Tundra akumulatore. Naša dosadašnja iskustva su izvanredna, možemo reći da su ovi akumulatori između srednje i više klase akumulatora po vrlo pristupačnim cenama.


850 views0 comments

Recent Posts

See All

KADA ZAMENITI AKUMULATOR NA AUTOMOBILU?

Ne postoji jednostavan odgovor na pitanje koliko će dugo trajati akumulator automobila. Međutim, moguće je ponuditi generalizacije zasnovane na godinama iskustva u industriji. Životni vek akumulator

bottom of page